2013/02/03

antes del otoño avant l'automne before the autumn

Kesällä nään toivottavasti taas Ruissalon tai Törnävänsaaren. Tai sitte Suvilahden. Joensuun Laulurinnekin kelpais. Koko kesä festaroidaan, vaikka rahaa ei oo - näin PMMP:n sanoin. Julkasisitvat vaan lisää artistikiinnityksiä (minne se Enter Shikari o kiinnitetty iiiik ja mihin tahansa päädyn toivottavasti Disco Ensemble on siäl iiih)!

(kuva1 ja kuva2)
Ei, yhet tai max kahet festarit mulle kiitos, liput kun on jo Musen konserttiin Olympiastadionilla, kokonsa puolesta melekeen festareille siis, ja Two Door Cinema Clubin on hankinnassa.

Ja sit ois kans ulkomaat!
(2x tumblr)
Parin viikon päästä Tukholmaan abiristeilyn ohessa. Södermalm ja Gamla Stan, ah! Kauemmas keskustasta joskus ajan kanssa, toi, mitä, 6 tms. tuntia maissa ei oikeen anna aikaa kaupungin tutkiskeluun. Onneks Lontoo calling viideks päiväks, siinä kerkiipi nähä brittiläistä elämänmenoo enemmän kuin tukholmalaista olen koskaan nähnyt. Musikaaliliput jo kohta varattu.

Jos vielä ennen syksyy pääsis lisäks ainakin Pietarissa käymään... Viisumien hakeminen vaan ei oikee hatsita, tykkäisin spontaanista lähdöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

thx!