2011/10/08

starting with a picture of food again

Unohin tossa (valoakin nopeemmin kirjoitetussa) viime postauksessa mainita tähtihetken BC:n keikalta: mun ensimmäinen julkisesti mulle tunnustautunut lukija ;-; onnenkyyneleet. Ajai, ois pitänyt muistaa kysyä sun nimeäs, sen verran spesiaali momentti oli et melkeen päiväkirjaan kirjoittamista ois kaivannut... 30 lukijaa ja joku tunnistaa keikkayleisössä... Mut hei, kiitoksia sulle! Teit osan mun päivästä!
And it felt like ooooooooo-oooh
Älkää muut tulko juttelemaan jos kadulla tunnistatte, luvassa vaan sönkötystä (okei, ehkä se maanantaina oli järkyttävä valvominen ja öö joku tekosyy vielä).

Tässä postauksessa käänteisen kronologisessa järjestyksessä kuvia eiliseltä ja kuluneelta viikolta. My girls & boy had a sleepover @ meillä, aamulla tehtiin Katrin kans geishapatukasta keksejä ja tsekkailtiin Gilmoren tyttöjä viime viikolta (Dean!!!! ja kirjotinko ensin Sam, ffffu). Nyt on hyvä rentoutuu, kun eilen tuli lähes kilsa uituu ja salilla käytyä avec Niklas ja lihaksia särkee.
Koska muuten Taija ois jäänyt mainitsematta, sanonpa, että se otti ton toiseksi sijoitetun kuvan.

2 kommenttia:

  1. mmm, hyvän näkösiä keksejä! :-) omat chocolate chip cookiesit ei oikeen onnistunu perjantaina, mut oon niitä silti pakottanut itteäni syömään kun kerran tein! :-D

    VastaaPoista
  2. arttu oikee asenne, tekojensa seuraukset on kestettävä kuin mies, vaikka kyseessä oliskin epäonnistuneet leipomukset :---D

    VastaaPoista

thx!